GRLO

  • Tip: tinkture
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 690,00 din.


  • GRLO
GRLO - BILJNA FORMULA ZA DEZINFEKCIJU, ZAŠTITU I UMIRIVANJE GRLA I KRAJNIKA
SASTOJCI

Koren ehinacee (Echinacea purpurea - radix), Beli luk (Allium sativum), Ljuta paprika (Capsicum annuum), List nane i eterično ulje nane (Mentha x piperita).

KAKO OVA FORMULA RADI

Sprej za grlo i krajnike je najbolji način da se branimo od mikroorganizama. Ova formula će takođe da ohladi i umiri grlo i krajnike, odmah! Na prvi znak sezonskog napada mikroorganizama, isperite grlo i progutajte ovu formulu da ugasi vatru!

Ehinacea u kombinaciji sa belim lukom, najjačim prirodnim antibiotikom, čini snažan tandem koji postiže odlične rezultate u jačanju imunog sistema i uništavanju svih štetnih mikroorganizama. Nana, bogata etarskim uljima, osvežava i hladi obolelo područje delujući kao antiseptik, najviše zahvaljujući mentolu koji je njen sastavni deo.

NAPOMENA: Krajnici i treći krajnik su deo vašeg imunog sistema. Kada su otečeni ili upaljeni, to znači da su napadnuti od strane nekih štetnih mikroorganizama, i da je vaš imuni sistem u akciji (odbrane). Savremene medicinske knjige naglašavaju važnost krajnika u održavanju imuniteta, i iznose argumente protiv vađenja krjanika.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Lekari se slažu da grip i većina prehlada počinje u vašim sinusima i grlu. Potom, kapljična infekcija se sliva nadole i inficira pluća, i vi zaista postanete bolesni. Ako možete zaustaviti infekciju rano - dok je još u grlu - vi ćete sebe poštedeti mnogo bola i patnje. Biljna formula "Grlo" vam daje ono što vam je potrebno de se vaše telo prirodnim putem bori protiv prehlade i gripa.

NAČIN UPOTREBE

Od 4 do 6 puta dnevno naprskati u par navrata predeo grla i krajnika. Ukoliko postoji jaka akutna infekcija, formulu možete koristiti na svakih 30 do 60 minuta. Pre upotrebe promućkati sadržaj bočice.

NETO MASA

50 ml

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

Neograničen.

POHVALE KORISNIKA

"Zelim da pohvalim čudotvorne kapi dr Sulca. Moj 22 godisnji sin imao je na grlu tonzilitis i lekari su predlozili vadjenje krajnika.Pre mesec dana narucio je tinkturu za Grlo od dr Sulca i posle mesec dana upotrebe sve se ocistilo.Presrecni smo zbog toga i zahvalni. Nastavljamo saradnju."

J.M. (45 god), Novi Sad, Srbija


Napišite komentar

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali komentar.

Posetioci takođe kupuju

ANTIBIOTIK

ANTIBIOTIK

ANTIBIOTIK – BILJNA FORMULA SA ANTIBAKTERIJSKIM DEJSTVOMSASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT)Sok od ..

590,00 din.

IMUNO #1

IMUNO #1

IMUNO #1 - BILJNA FORMULA ZA JAČANJE IMUNITETASASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT)Sveži koren ehinacee (..

590,00 din.

GRIP i PREHLADA

GRIP i PREHLADA

GRIP I PREHLADA - BILJNA FORMULA ZA EKSTREMNO JAČANJE IMUNITETASASTOJCISveži koren ehinacee (Ec..

990,00 din.

SINUSI

SINUSI

SINUSI - BILJNA FORMULA ZA SINUSITISSASTOJCI (BILJNI PRAH)Koren kanadskog ljutića (Hydrastis canaden..

890,00 din.


Tagovi: dr Šulc, 30-dnevni program čišćenja organizma, tinkture, lečenje neizlečivih bolesti, prirodna medicina, biljna medicina, grlo, tinktura,