PLUĆA

  • Tip: tinkture
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 890,00 din.


  • PLUĆA

PLUĆA - BILJNA FORMULA ZA POBOLJŠANJE RADA PLUĆA

SASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT)

Lobelija (Lobelia Inflata), List podbela (Tussilago farfara), Koren omana(Inula helenium), Očajnica (Marrubium vulgare), Koren sladića (Glycyrrhiza glabra), Kola nut (Cola acuminata), Organska kafa (Coffea arabica), Majkina dušica (Thymus serpyllum), Seme komorača (Foeniculum vulgare), Nana list i ulje (Mentha x piperita), vodeno-etanolni rastvor 40%.

KAKO OVA FORMULA RADI

Biljna formula "Pluća" čini dve glavne stvari u vašem organizmu koje će vam pomoći. Prvo, ona vam pomaže da dišete podstičući sam proces disanja. Drugo, dok će većina lekara pokušati da vam zaustavi kašalj, u ovoj formuli su dodate biljke koje podstiču kašljanje! To je zato što je potrebno da kašljete da bi vam bilo bolje! Osim toga, ako potiskujete vaš kašalj, to će samo učiniti da celo mučno iskustvo traje mnogo duže. Biljna formula "Pluća" će takođe pomoći vašem telu u samoodbrani, ne oslanjajući se na hemikalije, dajući rezultate u samo nekoliko dana, umesto za nekoliko nedelja ili meseci.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Tokom bilo koje infekcije pluća (pored korišćenja formule "Pluća") postoje dve stvari koje možete da uradite koje će vam pomoći da vam bude bolje u mnogo kraćem vremenskom intervalu. Prvo, prestanite sa konzumiranjem svih mlečnih proizvoda. Oni su poznati po tome što zapušavaju pluća i sinuse. Trošite samo čistu vodu, sveže sokove i biljne čajeve, dok vam ne bude bolje.

Drugo, koristie biljne formule "Imuno #1" i "Imuno #2". Formula "Imuno#2" je jak dodatak formuli "Pluća", jer pomaže u eliminisanju napadača iz spoljašnosti, koji se nalaze i prouzrokuju probleme na njihovom putu kroz vaša usta ka krajnicima i plućima. "Imuno #1" podiže vaš imuni sistem i povećava sposobnost organizma da se brani.

NAČIN UPOTREBE

Od 70 kapi 3 do 6 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

NETO MASA

50 ml

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

Neograničen.

Napišite komentar

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali komentar.

Posetioci takođe kupuju

IMUNO ZA DECU

IMUNO ZA DECU

IMUNO ZA DECU - BILJNA FORMULA ZA JAČANJE IMUNITETA KOD DECESASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT)Sveži ko..

590,00 din.

IMUNO #1

IMUNO #1

IMUNO #1 – DODATAK ISHRANI (TINKTURA) ZA JAČANJE IMUNITETA SASTOJCI Koren ehinacee (e..

590,00 din.

DETOKS

DETOKS

DETOKS – BILJNA FORMULA ZA ČIŠĆENJE KRVI I LIMFESASTOJCICrvena detelina (Trifolium pratense), Č..

990,00 din.

LOBELIJA

LOBELIJA

LOBELIJA - BILJNA FORMULA ZA POBOLJŠANJE RADA PLUĆA I NERVNOG SISTEMASASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT..

1.090,00 din.


Tagovi: dr Šulc, 30-dnevni program čišćenja organizma, tinkture, lečenje neizlečivih bolesti, prirodna medicina, biljna medicina, Tinktura, pluća