ZELENA SNAGA - organska, sirova

  • Tip: super hrana
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.090,00 din.


  • ZELENA SNAGA - organska, sirova

ZELENA SNAGA - ORGANSKA PŠENIČNA I JEČMENA TRAVA U PRAHU

SASTOJCI (BILJNI PRAH)

Ječmena trava (Hordeum vulgare), Pšenična trava (Triticum)

KAKO OVA SUPER HRANA DELUJE

Vraća vitalnost organizmu, daje energiju, podmlađuje kožu, pospešuje zdravlje na mnogo načina, jer pruža organizmu sastojke koje je nemoguće dobiti kroz današnju brzu hranu i, što je podjednako bitno, ovi sastojci se u zelenoj snazi nalaze u svom prirodno uravnoteženom obliku.

Delotvornost zelene snage se primećuje, na opštu radost, kod bolesti kojima je zastrašeno celokupno čovečanstvo. Njeno dejstvo se sastoji u tome što pomoću enzima peroksida sprečava delovanje kanceroznih materija i time sprečava da zdrave ćelije postanu kancerogene. Smanjuje nivo šećera u krvi, a ne menjajući ga kada dostigne normalnu vrednost ova super hrane je nešto što bi šećerni bolesnici trebalo redovno da koriste.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA SUPER HRANA

Zelena snaga je kombinacija pšenične i ječmene trave koja ima za zadatak da ojača i očisti vaše telo u najkračem mogućem periodu. Ona predstavlja celoviti dodatak ishrani koji sadrži vitamine, minerale, hlorofil, aktivne enzime, antioksidanse i aminokiseline. Blago alkalna, Zelena snaga pomaže uneutralizovanju kiselosti koja nastaje kao posledica nepravilne ishrane i stresa. Sadrži velike količine hlorofila. Hlorofil ima istu hemijsku strukturu kao i hemoglobin u ljudskoj krvi (samo što se umesto gvožđa u centru molekula nalazi magnezijum) i zbog toga je vekovima poznat kao "zelena krv". Osim hlorofila sadrži i vitamine C, E, B1, B2, B3, B6, B9, B12  i obilje živih enzima poput superoksida dizmutaze, minerala, antioksidanata, 19 amino kiselina i druge materije neophodne za ljudski organizam. Nedostatak ovih sastojaka i njihov disbalans su uzročnici mnogih tegoba i bolesti.

NAČIN PRIMENE

Preporučena dnevna doza je: 1 čajna kašičica 3 puta dnevno. Razmutiti sa sokom, čajem ili vodom. Preporučuje se upotreba na temperaturama ispod 42 C - da bi se sačuvali svi hranljivi sastojci.

NETO MASA

100 grama

ČUVANJE

Na hladnom, tamnom i obavezno suvom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

 1 godina.

Napišite komentar

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali komentar.

Posetioci takođe kupuju

SUPER OBROK

SUPER OBROK

SUPER OBROKSASTOJCI (BILJNI PRAH)Čia Seme (Salvia hispanica), Šipak plod (Rosa canina), Seme bundeve..

1.690,00 din.

SUPER OBROK PLUS

SUPER OBROK PLUS

SUPER OBROK PLUS - MOĆNA HRANA ZA ODLIČNO ZDRAVLJESASTOJCI (BILJNI PRAH)Spirulina (Arthrospira plate..

3.900,00 din.

SNAŽNE KOSTI

SNAŽNE KOSTI

SNAŽNE KOSTI - SUPER HRANA ZA JAČANJE KOSTIJUSASTOJCI (BILJNI PRAH)Kelj (Brassica oleracea var. saba..

1.790,00 din.


Tagovi: dr Šulc, 30-dnevni program čišćenja organizma, tinkture, lečenje neizlečivih bolesti, prirodna medicina, biljna medicina, Zelena snaga