ŽENSKA FORMULA

  • Tip: tinkture
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.090,00 din.


  • ŽENSKA FORMULA
ŽENSKA FORMULA – BILJNA FORMULA ZA REGULISANJE ŽENSKIH HORMONA
SASTOJCI

Anđelika (Angelica archangelica - radix), Konopljika (Vitex agnus-castus), Divlji jam (Dioscorea villosa - radix), Valerijana (Valeriana officinalis - radix), Lobelija (Lobelia inflata), Hmelj (Humulus lupulus), Uva (Uva ursi), Kleka (Juniperus communis), Kukuruzna svila (Zea mays L.), Sladić (Glycyrrhiza glabra - radix).

DEJSTVO

Poboljšava komunikaciju između endok. or. u mozgu i jajnika, usporava sta­renje žena na prir. način, pomaže uklanja­nju osećaja vreline, dovodi žen. horm. u ravnotežu, podstiče normalan mes. ciklus.

NAČIN UPOTREBE

-Pocetne doze 70-280 kapi tri puta na dan  u zavisnosti od stanja pacijenta,doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta sto je relativna stvar koja se razlikuje od slucaja do slucaja,ne postoje nikakve nuspojave i nezeljeni efekti jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvecim kolicinama ne moze da steti.

-Biljna formula na vrlo efektivan nacin regulise rad zenskih hormona i celokupnog endokrinog sistema uopste,dovodi do ravnoteznog stanja svih hormona i njihove regulacije i pravilnog funkcionisanja.Sustinski sastojci ove biljne formule cije dejstvo je i primarno za rad hormona su adjelika,divlji jam i konopljika. Ove biljke se jos i nazivaju spasiocima zena .

Divlji jam je južnoamerička biljka, koja se koristi od davnina. Njen koren se upotrebljava za regulisanje prirodnog hormonalnog stanja u ženskom organizmu. Farmaceutska industrija od divljeg jama pravi progesteron. Međutim, to im je postalo previše skupo, pa ga sada prave od konjskog urina.

– Konopljika se koristi za lečenje svih ženskih problema, od PMS-a (premenstrualni sindrom) do menopauze. To su bobice sa drveta. Najčešće se upotrebljavaju za smanjivanje i neutralisanje fibroznih tumora u mokraćnim kanalima.Konopljika pomaže organizmu u uspostavljanju ravnoteže između estrogena i progesterona time što stimuliše proizvodnju progesterona. Ako se uzima kontinuirano tokom nekoliko meseci, pomaže u uspostavljanju hormonalne ravnoteže i smanjenju simptoma PMS-a.Konopljika ne deluje kao biljni estrogen (fitoestrogen), komponente koje se često koriste za regulaciju ženskog reproduktivnog sistema,vec deluje na hipotalamus i hipofizu, male žlezde u mozgu koje kao dirigenti regulišu sve ostale hormone u organizmu. Ona indirektno utiče na povećanje stvaranja progesterona i normalizaciju nivoa prolaktina. Najčešće se koristi kod PMS-a, obilnih menstruacija, neredovnih menstruacija i slabe laktacije (proizvodnje mleka).

– Anđelika. U Kini je zovu don-kvai ili tang-kvai. To je najprodavanija biljka na svetu. Latinski naziv glasi Angelica sinensis.Vrlo je efektivna kod hipogalakcije (smanjeno lučenje
mleka kod dojilja), pomaze kod raznih vidova menstrualni problema i  bolova.Аndjelika je jedna od najstarijih lekovitih biljaka koja do dan danas nije izgubila na vrednosti.Naziv andjeoski ili sveti koren dobila je za vreme haranja kuge u evropi.Zahvaljujuci njenom korenu tom prilikom mnogo ljuidi se  spasilo od crne smrti.

-Pored navedenih biljaka od presudnog znacaja za efektivnost ove biljne formule su i umiruuce i sedativne biljke kao valerijana i lobelija.Lobelija  ima snazno antismazmaticno dejstvo opustajuci ceo organizam stvarajuci osecaj smirenosti ,pritom omogucavajuci adekvatnu cirkulaciju.Cisti i odstranjuje toksine i otrove iz tela.Sladic kao snazni antiseptik utice protiv svih vidova upalnih procesa u nasem telu.

-Biljke kao sto su uva,kleka,kukurzuna svila pomazu kod pravilnog rada mokracnih kanala i  bubrega te njihovog adekvatnog ciscenja koji zajedno delujuci na pravilan nacin pomazu funkcionisanju samih jajnika i ostalih zenskih polnih organa.

-Svi navedeni sastojci  zajedno sa gore pomenutim biljkama „zenskim spasiocima“ na vrlo efektivan i ucinkovit nacin dovode do ravnoteze zenskih hormona,odrzavaju kontrolu samog endokrinog lucenja,poboljsavaju  komunikaciju izmedju edokrinih organa u mozgu kao sto su hipofiza i hipotalamus sa jajnicima.Dovode do usporavanja starenja zena na prirodan i zdrav nacin,otklanjaju osecaj vreline  podsticuci normalan rad mesecnog ciklusa.Da biste resili problem sustina je u promeni losih zivotnih navika i samog nacina ishrane.Biljna ishrana ,primena bazicnog dela programa lecenja prirodnim putem uz konzumiranje osnovnih tinktura dovode i provereno su  siguran put ka konacnom procesu izlecenja i saniranja problema.Tinktura kao takva sama od sebe ,ukoliko ne primenjujete  gore pomenute neizostavne stavke zarad lecenja jedinim zdravim prirodnim putem,vam nece pomoci u adekvatnoj meri.

NETO MASA

50 ml

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domaŠaja dece.

ROK TRAJANJA

Neogranicen.

Napišite komentar

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali komentar.

Posetioci takođe kupuju

ČAJ ZA BUBREGE I BEŠIKU

ČAJ ZA BUBREGE I BEŠIKU

Čaj za bubrege i bešiku – biljna mešavina koja podstiče čišćenje i normal rad bubrega i bešike...

490,00 din.

IMUNO #1

IMUNO #1

IMUNO #1 – Biljna formula za jačanje i podizanje imuniteta (osnovna)DEJSTVO: Pojačava imun..

590,00 din.

SNAŽNE KOSTI

SNAŽNE KOSTI

Kalcijum je jedan od minerala neophodnih našem organizmu. On pomaže da imamo jake kosti, ali je i nj..

1.090,00 din.

MUŠKA FORMULA

MUŠKA FORMULA

MUŠKA FORMULA – Biljna formula za poboljšanje rada muških polnih organaDEJSTVO: Povećava proizv..

990,00 din.