NERVI #1

  • Tip: tinkture
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 990,00 din.


  • NERVI #1

NERVI #1 - BILJNA FORMULA ZA OBNAVLJANJE NERAVA

SASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT)

Divlji ruzmarin (Cimicifuga racemosa), Plava stanićarka (Caulophyllum thalictroides), Lobelija (Lobelia inflata), Plava verbena (Verbena officinalis), Kapica (Scutellaria Lateriflora)

KAKO OVA FORMULA RADI

Divlji ruzmarin je u suštini prirodni lek za mozak i kičmenu moždinu. Mozak i kičmena moždina su direktno pod uticajem aktivnih sastojaka ove biljke. Njegovo delovanje na mišićni sistem nije direktna, već je rezultat njegovog uticaja na kičmenu moždinu. Divlji ruzmarin posredno utiče na vegetativne sistemske funkcije varenja i asimilacije. Plava stanićarka deluje protiv grčeva, epilepsije, histerije i drugih nervnih oboljenja. Lobelija je dobila ime po svom izuzetno lekovitom jedinjenju „lobelin“ koje ima široku primenu u prirodnom oporavku. Ova biljka se koristi za olakšavanje disanja, u smirivanju grčeva, i opuštanje mišiča i nervnog sistema. Kapica je jedna od odličnih nervno stimulativnih biljaka. Ona je ključna u stimulisanju i obnovi oštećenih nerava jer poboljšava komunikaciju među nervnim ćelijama. Plava verbena je prirodni lek protiv nesanice, nervoze, smiruje nerve, napetost i stres. Ima lekovito dejstvo protiv depresije.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Biljna formula "Nervi #1" je u suštini čuvena BiB formula dr Kristofera, učitelja dr Šulca, koja se koristi i vrlo efektivno deluje kod svih nervnih i autoimunih oboljenja. Istovremeno ima dvostruko dejstvo stimulišuci rad i obnovu nerava, a s druge strane umirujući nerve. Prirodna medicina može regenerisati oštećena tkiva ili ona koja su nestala. Ona podmiruje potrebe tela, zbog čega se tkiva i organi obnavljaju. To je tako jer vaše telo sadrži sve potrebne elemente za obnovu tkiva, vaše je samo da nađete prave prirodne metode koje će ih aktivirati.

U kombinaciji sa biljnom formulom "Mozak" (koja poboljsava protok i dotok krvi i kiseonika do mozga) i formulom "Nervi #2" (koja stimuliše rad nervnog sistema) daje odlične rezultate (uz kompletan programa lečenja i ostale biljne formule za pročišćavanje organizma, jačanje nervnog sistema i imuniteta) kod obolelih od šloga, multipla skleroze, mijastenije, Parkinsonove bolesti i ostalih neuromišićnih oboljenja.

NAČIN UPOTREBE

Kod problema sa slušnim nervom: Uzima se oralno, od 70 kapi od 3 do 5 puta dnevno pa do 140 kapi 3 do 5 puta dnevno. Ispiranje uha se vrši na sledeći način: U šolju od 2 dl sipati 0,5 dl jabukovog sirćeta, 0,5 dl čiste tople vode i 2 čajne kašike formule "Nervi #1", sve promešati. Uzeti špricom potrebnu količinu i lagano ubrizgati u uho. Zadržati rastvor u uhu barem 2-3 minute i potom istresti tečnost iz uha. Ne ispirati uho naknadno vodom. Postupak ponavljati 3 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

Kod problema sa očnim nervom i neuromišićnih bolesti: Od 70 kapi 3 puta dnevno, pa do 140 kapi 4 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

NETO MASA
50 ml
ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece

ROK TRAJANJA

Neograničen.

Napišite komentar

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali komentar.

Posetioci takođe kupuju

LOBELIJA

LOBELIJA

LOBELIJA - BILJNA FORMULA ZA POBOLJŠANJE RADA PLUĆA I NERVNOG SISTEMASASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT..

1.090,00 din.

OČI

OČI

OČI  - BILJNA FORMULA ZA PROČIŠĆAVANJE I DEZINFEKCIJU OČIJUSASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT)Vida..

690,00 din.

ULJE ZA OBNOVU TKIVA (100 ml)

ULJE ZA OBNOVU TKIVA (100 ml)

ULJE ZA OBNOVU DUBOKOG TKIVASASTOJCI (BILJNO ULJE)Eterično ulje zimzelena (Gaultheria procumbens), H..

2.990,00 din.

IMUNO #1

IMUNO #1

IMUNO #1 - BILJNA FORMULA ZA JAČANJE IMUNITETASASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT)Sveži koren ehinacee (..

590,00 din.


Tagovi: dr Šulc, 30-dnevni program čišćenja organizma, tinkture, lečenje neizlečivih bolesti, prirodna medicina, biljna medicina, Tinktura, Nervi #1